Particuliere Zorg

ADLON Oost Nederland zorgt en ontzorgt. We kunnen natuurlijk niet alles van de overheid verwachten, of we nou recht hebben op dit en dat. De zorg in Nederland is in zijn algemeenheid goed geregeld. Weliswaar verandert er vaak, welk verwarring en enige frustraties met zich meeneemt, maar los daarvan kunnen we zeggen dat Nederland ongeveer op de 40 ste plaats staat in de wereldranglijst.

PARTICULIERE ZORG
PARTICULIERE ZORG

 

Als zorgaanbieder bieden we extra diensten aan die niet onder de geldende zorgwetten hoeven vallen en welk door de cliënt zelf betaald kunnen worden. U heeft hierin geen zorg-indicatie nodig. U kunt dan denken aan, personeelsalarmering, vervanging van uw vaste zorgverlener tijdens vakantie of ziekte, maaltijdenvoorziening, boodschappen doen, ondersteuning bij ziekenhuis afspraken en controles etc..

 

Wat zijn de kosten?…Voor een uurtarief vraagt ADLON Oost Nederland een bedrag van € 15,50. U betaalt verder geen overige bijkomende kosten. Dit is een pakkettarief p/u. Ook komen er verder geen kosten voor CAK eigen bijdrage bij. Heeft u behoefte aan wat extra hulp?…meld u zich dan hier aan voor ons Particuliere Zorg pakket die wij samen kunnen opstellen.