Hulp bij het huishouden

HUISHOUDELIJKE HULP IS VOOR ADLON NET ZO BELANGRIJK ALS VOOR DE CLIENT
HUISHOUDELIJKE HULP IS VOOR ADLON NET ZO BELANGRIJK ALS VOOR DE CLIENT

Het huishouden,…als het niet meer gaat, dan gaat het gewoon niet meer. Uw motoriek of mobiliteit is niet meer vanouds. En dat is helemaal niet erg. Maar soms vormen de klachten vaak beperkingen in uw dagelijkse leven.

Stofzuigen, ramen lappen, maaltijden bereiden, afwassen, dweilen, vuilnis buiten zetten, boodschappen en noem maar op. Allerlei dagelijkse of wekelijkse activiteiten die noodzakelijk zijn in ons leven. U kunt zich hiervoor aanmelden bij ADLON Oost Nederland.

Na een korte intakegesprek vragen wij een indicatie namens u aan bij de gemeente waar u woont. Elke gemeente heeft gecontracteerde zorgaanbieders waar u uit kunt kiezen. Ook kunt u kiezen om middels een PGB een andere zorgverlener naar eigen keuze te willen inschakelen.

De SVB regelt de administratie hieromtrent uit. Ook kunt u kiezen om bij ADLON particuliere huishoudelijke verzorging af te nemen. Hiervoor heeft u geen Indicatie nodig en factureren wij na afloop direct aan u. U kunt direct online uw aanvraag voor huishoudelijke hulp hier doen.