Werk & Stage bij ADLON

Naarmate de vraag naar ADLON Oost Nederland toeneemt zullen er ook werk- en leerplekken beschikbaar zijn. Wij zijn nog jong en willen uiteraard graag groeien. Wij bieden daarom de mogelijkheid voor ervaren zorgverleners om ons team in de toekomst te komen versterken. Ook creëren wij de mogelijkheid voor stagiaires en vrijwilligerswerk. Eind 2017 zullen wij de eerste vacatures plaatsen.

Binnen ADLON Oost Nederland werk je op basis van CAO VVT (Verpleeg en Verzorgingshuizen Thuiszorg). ADLON Oost Nederland biedt goede arbeidsvoorwaarden en flexibiliteit in de werkuren.

Kom je net van school en zoek je een werkplek om ervaring op te doen binnen de zorgsector dan kan dit ook. Je kunt altijd solliciteren middels je CV en je motivatie als bijlage toe te voegen. Wij hechten meer waarde aan je persoonlijke capaciteiten, je denken en handelen. Ook voor personen met een uitkering zijn er mogelijkheden.

Vacatures op oproep basis:

Verpleegkundigen niveau 4 of 5 op oproep basis. Als Stand-by Verpleegkundige wordt je opgeroepen om een intake af te leggen bij cliënten thuis voor een indicatiestelling V&V. Hierbij is wel vereist dat je een AGB code hebt en dus BIG geregistreerd bent.

Bestuurslid binnen Adlon. Als RvB dien je primair het belang van ons organisatie in relatie tot de maatschappelijke functie van ADLON Oost Nederland. Als bestuurslid werk je op oproepbasis. Ben je bekend met de Governance code en heb je affiniteit in de zorg, reageer dan snel.

Verzorgenden en Huishoudelijke medewerkers. Zoek je nog een extra baan op oproepbasis binnen de thuiszorg en kom je graag bij cliënten thuis om hen te verzorgen of te ondersteunen bij de huishoudelijke werkzaamheden, reageer dan snel.

BBL & BOL plekken binnen Adlon Oost Nederland voor de volgende beroepen:

1- Begeleider Specifieke Doelgroepen ( niveau 3 )

2- Helpende Zorg & Welzijn ( niveau 2 )

3- Sociaal Cultureel Werker ( niveau  )

4- Mbo-Verpleegkundige ( niveau 4 )

Alle aanmeldingen worden zorgvuldig geselecteerd en gescreend alvorens een acceptatie tot stand komt.


STAGE-/WERKFORMULIER

Nadat je onderstaande vragen hebt beantwoord, zullen we binnen 5 werkdagen een terugkoppeling geven. Voeg eventueel je CV en motivatiebrief bij.

  Geboortedatum

  E-mail

  Ervaring in de zorg?
  JaNee

  AGB code?
  JaNee

  Niveau verpleegkundige
  45Geen

  Ik ben geïnteresseerd in:
  Een stageplekEen Leer- en werkplaatsMantelzorgVrijwilligerswerk

  Huidige situatie:
  SchoolverlaterIn opleidingUitkeringPart-time werkzaam

  CV en/of motivatiebrief bijvoegen?