Personenalarmering

Vooral voor ouderen en minder validen is een personenalarmering een geschikte hulpmiddel. Het geeft uiteraard een veilig gevoel. Het werkt makkelijk, simpel en effectief. Als cliënt draagt u namelijk een alarmknop bij u. Om uw hals of pols en met een simpele druk op de knop wordt u doorgeschakeld naar de alarmcentrale. Deze geeft de melding door aan een van de sleutelhouders die u van te voren heeft opgegeven. Zijn deze ook niet bereikbaar, dan wordt de politie ingeschakeld.

PERSONENALARMERING

De werking is middels een vaste of mobiele telefoon. Hierop wordt een alarmtoestel aangesloten. U heeft een bereik van ca 25 tot 30 meter buitenshuis. Dus ook in de tuin of bij de buren is het gewoon veilig. Denkt u dat u behoefte hieraan heeft, dan kunnen wij dit voor u aanvragen. In uw gemeente moet dan wel een
personenalarmering zijn. Wat zijn de kosten?…Bij het aansluiten betaalt u eenmalig een bedrag aan aansluitingskosten. Voorts betaald u een vast bedrag per maand. Dit verschilt per gemeente. Uw zorgverzekeraar kan u informeren welke deel hiervan voor haar rekening is.

Als zorgaanbieder kunnen wij u op weg helpen, indien u van mening bent om een personenalarmering aan te schaffen. Het is en blijft een veilig gevoel geven.