Zakelijke Dienstverlening

Letselschade & Slachtofferhulp

Een ongeluk zit in een klein hoekje…Helaas komt het vaak genoeg voor, dat schade ook blijvend is. U kunt uw werk niet meer hervatten, uw gezondheid krijgt een totale omwending in negatieve zin. Naast de afhankelijkheid van anderen vergt uw nieuwe situatie enorm veel energie van u. En dit heeft u niet verdient !

ADLON Oost Nederland kan u helpen om u wegwijs te maken in een aansprakelijkheidsprocedure m.b.t. de tegenpartij of partijen. Het is een bijzondere situatie waar Schade Verzekeraars niet op zitten te wachten. Samen met u proberen wij het maximale eruit te halen. Een lang proces waarin wij u niet alleen laten. Maak een afspraak en vertel ons uw belevenis hierin.

U betaalt eenmalig vast bedrag vooraf voor het startgereed maken van uw dossier en daarna is het wachten op de uitkomst. Geen onnodige oplopende advocaat en proceskosten dus. Wij werken op basis van “ No cure-No pay “. Dus als u na afloop toch nog niets krijgt van de schade verzekeraar, dan betaalt u ons ook niets. Simpeler kan het niet. Toch?…Wij willen u hierin een reminder mee geven mocht u alsnog toch geen letselschade claim willen indienen.

“ Nee heeft U en Ja kunt u krijgen. “

Voorts zijn binnen onze particuliere diensten aanbod, de navolgende producten aanwezig die op maat worden opgesteld.Voor een individueel prijsopgaaf kunt u een afspraak maken bij ons op locatie. De kosten voor een kennismakingsgesprek bedragen 45 E excl BTW en dienen vooraf te worden voldaan. Max half uur per consult.

Tarieven volgens Algemene Voorwaarden SAG. ( Sociaal Advies Groep ) Twente.

1- Traject begeleiding Re-integratie UWV & Gemeente

2- Madiation, Consulaire zaken & Asiel

3- Fiscale Ondersteuning Particulieren

4- Bezwaarschriften, Tolken & Vertalen

5-Rechtsbijstand & Schuldhulpbemiddeling

6-Immigratie & Naturalisatie

7- Zorgindicaties Wlz. Zvw, Wmo. Jw