Hulpmiddelen, Woningaanpassing & Vervoer

HULPMIDDELEN
HULPMIDDELEN

Ze zijn in onzekere tijden onmisbaar. Of het nou gaat om een looprek of een rolstoel. Hoog-laagbed of een scootmobiel en noem maar op….

Als Zorgaanbieder doen wij de aanvraag voor u bij uw gemeente of uw verzekeraar. Het ligt er maar net aan wat uw wensen en behoeften zijn. Soms is er een aanpassing thuis nodig. Op het toilet, douche, traplift of een opstapje elders in of buiten uw huis. Het kan allemaal. Met een zorgindicatie kunnen wij u hierin behulpzaam zijn. Soms heeft u het tijdelijk nodig en soms is dit permanent. Vaak betaalt u een klein eigen bijdrage hierin en soms is het tijdelijk gratis voor een half jaar. Het is maar net wat u nodig heeft.

VERVOER
VERVOER

Ook vervoer kan soms noodzakelijk zijn. Bij de aanvraag voor een hulpmiddel, kunnen wij dit ook aangeven. Uw gemeente zal zorgdragen voor een vervoersregeling. ADLON Oost Nederland heeft de intentie om in de toekomst een “Ambulance Dienst” in het leven te roepen voor haar cliënten. Indien u wilt weten welke hulpmiddelen u vanuit welke wetgeving vergoed kunt krijgen, dan kunt u uw gemeente of verzekeraar bellen voor een toelichting. Vanzelfsprekend helpen wij u ook hierin.